Man Älskar/Tycker Om Människor för Vem de ÄR – Inte Vad de Gör <3

Detta är något som gör våra Liv Väldigt mycket enklare 😉
Vi Tycker Sällan Likadant om Religion- Politik- Livsåsikter, Men Om Vi konstant är i Att jag tycker inte om Någon för att den Säger eller gör annorlunda än jag själv – då har vi genast en konflikt – strid – maktkamp på Inseglande .

Ju mer Åsiktsstarka Vi är ju Flera konflikter  . . . .

Jag tänker ofta : Jaja Du tycker så Du ja – och sedan släpper jag det , om jag inte just den dagen Har Lust att Diskutera 😉 Jo Diskutera kan man göra men det Får Aldrig gå på Min grundkänsla inför personen . Vem Den ÄR …

Jag har Inte alltid varit sådan det ska gudarna veta – Men Jag har Lärt Mig av Stora misstag … Jag Kan dock fortfarande se hur Människor Är även om Vi inte tyckt samma och även om vi blivit ovänner över detta så att det gått För långt … Så har jag i mig själv kommit Till Freds med dessa situationer.

Helt klart är att Min Sinnesfrid mår allra bäst När jag Är uppmärksam på Just detta …
Jag Kan Tycka om / Älska Människor för vem de Är – Oavsett Deras Åsikter ❤

Kram på er Alla ❤

a3272be1-c619-41f7-8bf9-2844fe1ca5e2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s