HON ÄR MÄKTIG

En text som jag tycker är otroligt bra. Kommer inte ihåg vem som har skrivit den.

Hon är mäktig.Här är en sanning som du ofta inte hör.Traumatiserade kvinnor har en potential att bli de mäktigaste personerna i världen.De mest okunniga samhällsmedlemmar kallar denna typ av kvinna ” skadad ” Men hon är den mäktigaste typen av kvinna som finns.Vad de glömmer är att de överlevande har den farligaste fördelen av all motståndskraft.

Du försöker och försöker men du kan aldrig ta ner en kvinna , vet du att det inte finns någon återvändo.Lura dig inte själv, du kan aldrig besegra henne. Du kommer aldrig aldrig att göra det.Detta är kvinnan som alltid kommer att återuppstå från de döda, efter att ha gått igenom helvetet och tillbaka.Det är kvinnan som har bränt sina fötter i lågorna gång på gång och alltid lever för att berätta en annan historia även om hon måste krypa tillbaka till livet.Hon fick aldrig kärlek eller godkännande på ett silverfat.

Så för att överleva var hon tvungen att älska sig själv, på ett sätt som andra bara kunde drömma om. Hon kämpade för sin egen självacceptans. Ingen gosade med henne som barn eller berättade vackra saker för henne, hon fick klara sig själv, varje steg på vägen.När någon säger till henne du kan inte göra det, så säger hon ” se mig ”. Hon är eldigt ljus. Föds ur vintrigt mörker. Fördes ner i underjorden av Hades och Persephone.Hon tar fram våren och återfödelsen när hon äntligen kommer fram från kylan.Hon äger sina skuggor och väver sömnlöst in dem i tyget av hennes frihet, fantasi och självständighet.

Hela sitt liv fick hon bevis på människans grymhet och vad de onda människorna var kapabla till.Hon förstod tidigt att monstren drömde om människohud. Hon levde alla sina mardrömmar i hög definition gavs all anledning att ge upp, överlämnade varje motivering för att aldrig tro på sig själv eller någon.Men det finns rå magi på det sätt hon odlar en tro på sig själv, för att visa drömmar som hennes själ var avsedd att föra fram. Trots allt erövrar hon fortfarande och frodas. Den ” skadade ” är kapabel till oerhörd manifestation inte bara trots, utan på grund av de trauman hon gått igenom.Det finns ingen mer motiverad än kvinnan som ständigt fått höra vad hon inte kan göra eller vem hon inte kan vara under sin livstid.

Det finns ingen som är mer fast besluten att lyckas än någon som inte har något kvar att förlora.Den ” skadade kvinnan är inte alls skadad. Hon är sårad och i kanalisering och när hon läker sina sår så blir hon källan till otrolig energi, platsen för ofattbar potential för överflöd och förändring.Hon besitter kraften att använda sina sår till sitt högsta bästa.Hon bygger sin egen framgång och blir sin egen ruggade hjälte. Hon använder varje sten som har kastas på henne för att bygga grunden till sitt imperium. Tegelsten för tegelsten bygger hon – trots varje försök att riva sina murar, så räddar hon sig igen och igen.Trots allt kan den här typen av överlevnad fortfarande möta hat, avund och girighet från de runt omkring henne.

De försöker säga att hon är för skadad för att sväva. Till följd av detta blir hon en överlevare av otaliga häxjakter, måltavlan för många förföljare. Men när de försöker att bränna henne på bål gör hon det som kommer naturligt. Hon återuppstår själv. Ingen misstänker att det är den skadade kvinnan som har mer makt inom sig än mobbarna som verkar övermanna henne. De skrattar och förlöjligar den stumma krigaren, den som aldrig verkar slå tillbaka.Men så här är grejen med den här typen av kvinna: Hon observerar. Hon lär sig att plocka och utkämpa sina egna strider. Hennes själ kan vara trasig men den är obeveklig. Hon framhärdar, bit för bit. Hon tar in allt.Hon kanske förblir röstlös i åratal. Hennes själ kan verka i århundraden. Detta är ett uråldrigt sår, ett sår som verkar förfölja henne generation till generation.Men nån gång är det dags för henne att resa sig.Hon håller tyst så länge att när hon äntligen börjar att tala bryter världen ut och spricker vidöppet.

Hennens pent-up magnifika energi född och uppfödd i den tryckkokare som hon kallar livet- är blixtens.Där hopplösheten var hennes förval, blir nu överflöd hennes födslorätt.Där när hon var skygg, släpper hon nu loss åska i varje handling och ord som väcker som ett svärd- och med det kommer hon alltid med storm.Nu när hon skapar nya världar och transformerar och manifesterar på en nivå som inte kan återskapas av någon som aldrig har behövt kämpa för att överleva.När du hör rösten från en mäktig överlevare och en krigares vilja finns det inget du kan göra än att stanna upp och lyssna.
Hon är en miljons röst. Hon är de hopplösas och maktlösas röst när elden återförs till deras ögon. Hon är den rättvisa som de röstlösa har längtat efter att höra, känna och beröra. Oavsett hur mycket du försöker och hur än det kan verka, så kan man aldrig få en överlevare som denna på knä ; hon vet redan vilket värde hennes ärr ger.Hon vet hur man fyller sprickorna med guld. Hon vet hur man förvandlar varje bittert ord som som har kastas över henne till en järnklädd vilja som kommer att släppa henne och andra fria.Du kan aldrig besegra en ” skadad kvinna ” för hon vet precis hur hon ska rädda sig själv.

🔥
🧡
🔥
🧡
🔥
🧡
🔥
🧡
🔥
🧡
🔥
🧡

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s