Shit vi har försovit oss !! …och konsten att drömma :)

God Morgon på er alla fina Människor !
Ojoj i dag  var det riktigt nära försovning här, efter full race med kattungarna hela natten, dom hade lyckats busa ur laddaren till telefonen …så den ringde Inte, men vi vaknade så vi hade 5 minuter på att få på kläder borsta tänder äta och iväg 🙂 fyyyy vad hemskt det är !! Men i tid kom hon ! 😉 Packad och klar för skridskoåkning, väldigt stolt över sina nya skridskor hon fick av sin storebror vid Jul, ja hon är alltid stolt över vad hon får av sina bröder, de har ju koll !! Och det har Inte Mamma 🙂 Det är bara att inordna sig i rollen som ”töntig” mamma hehehehe känns helt oki faktiskt det oxå !
Ja idag faller snön igen, men vad gör det ? det blir iallafall ljust ute 😉
I mitt inre just nu städas det, jag sorterar vad jag vill ha och vad jag Inte vill ha …inser att det är väldigt lätt med det man Inte vill ha , svårare med Vad man vill ha…precis som att själva åldern gör att det krymper på den sidan, det är inte lika lätt att ”drömma” längre !

Kanske för att man kanske har gjort och upplevt väldigt mycket, så egentligen vill man bara ha lugn o ro ?
Ja vad jag Vill ha är värme, vatten omkring mig och långa ljusa dagar…så jag inser att ett mål jag måste sätta upp är att komma härifrån och till andra bredder på vinterhalvåret, så jag ska jobba på det 😉
Livskvalitet är viktigast av allt . och bestämmer man sig …så kan man !

aruba 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s