Sedärja – Ny Leksak för Wargis – Hogwarts Kortlek – Det var lite Magiskt Må Jag säga ;)

Ja jag har Ju varit Trogen Min Crowleys  Tarot i Väldigt Många år – Ja förutom Att spå med vanliga Spelkort då – Fast för ett Tag sedan hittade jag och min Dotter en Ask i nån Gamingaffär Med Hogwarts Spelkort – Nåväl de har legat där inne på Linns Rum ett bra tag – när hon kom med dem häromdagen och Sa : Jag spelar ju inga kort så ha du dem här …

Så Jag öppnade asken och vad Hittade jag där ?
Jag trodde det var en helt vanlig kortlek 😉
Åh Nejdå , Borde begripit att De Var Magiska 😉
Så Roliga Kort ! Kråkor – Gripar – Ormar – Grävlingar hehe

Räknade genast ut
Att Kråkan var samma som Spader/Svärd -Öster
Gripen var samma som Ruter/Stavar -Söder
Ormen var samma som Hjärter/Bägare- Väster
Grävlingen var samma som Klöver/Mynt- Norr

Så Nu leker Jag För Fullt 🙂 Kråkor flyger – Griparna sprutar Eld Ormarna Slingrar sig i Vattnet och Grävlingarna Håller sig nere i Jorden 😉 ❤
Men snart Blir det Allvar  . . .

Genom Att Leka – Lär Man sig   . . . och dessa Var Ju Ganska Självklara

Så Rätt vad det är – Jobbar Jag med dem – Snart skulle jag tro för de är enklare att relatera till på nåt sätt än de vanliga Spelkorten. De kommer bli Bra Kompisar med Crowley som ju oxå är en Brittisk Mysterie Prick 😉


Har Alltid Älskat Hogwarts och Harry Potter – Så Nu Får de Inspirera Mig ❤
Vi Ses Där på Andra Sidan Tråden eller Bordet eller nåt Annat 😉

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s